top of page

Boka bröllopslokal

Vad innebär en bokningen av magasinet?

  • I lokalen får det plats upp till 60 gäster

  • För bröllop disponeras magasinet upp hela helgen. Ni har tillgång från och med 15.00 på fredagen till 13.00 på söndagen.

  • För allas trevnad ska firandet vara slut kl.02.00 på lördagsnatten.

  • Städning ingår men ni grovsopar lokalen och tar med sopporna. 

Vad kostar det att boka?​

  • Pris för en bröllpshelg är 10 000 kr. 

Pris för andra event och tillställningar bestäms utifrån det specifika tillfället och längden ni önskar hyra. Hör av er så löser vi era önskemål.

Vid önskan om fler än ett besök/visning debiteras ni en kostnad på 250kr/tillfälle. 

Generella villkor
Vid bokning betalas 40% i förskott, resterande faktureras i samband med bröllopsdagen. Vid avbokning betalas ej förskottsbetalningen tillbaka. Detaljerat bokningsavtal tillkommer.

Våra tjänster: Om

Ett helhetskoncept utifrån dina önskemål

Vi ser lokalen som basen för att skapa ett enastående evenemang. Men det är fler faktorer som spelar en viktig roll för att göra upplevelsen värt att minnas en lång tid framöver. Vi har lokala samarbetspartners som vi kan erbjuda dig för att skapa ett helhetskoncept.

Transport

Kanalbuss har sin bas i Skärblacka och kör skolbussar åt skolorna i området. De erbjuder även nationella och internationella resor.

Catering

I det gamla posthuset i Skärblacka är idag restaurangen och cateringföretaget Lingon och dill verksamma. Krögarparet Morgan och Emelie har lång erfarenhet från tidigare michelinkrogar runt om i världen. 

Fotografering

Ett fotografi förstärker upplevelsen och minnet. Hör av dig till oss så kan vi tipsa om bra lokala fotografer och de bästa platserna att bli fotograferade vid.

Boende

Både Norrköping och Finspång ligger inom bra avstånd och där finns det gott om boendealternativ.

Vigsellokal

Naturen är magasinets bästa granne, så här kan vi tipsa om många bra vigselplatser. Fåtalet bänkar går att bära ditt men majoriteten av bröllopsgästerna få stå upp. För den som önskar vigsel i kyrka så ligger Vånga kyrka bara 4 km bort.

Blommor och musik

Skärblacka blomsterhandel är den lokal blomsterhandel. Hör av dig till dem för att diskutera era önskemål.

Musikanläggning finns att hyra inne i Norrköping. Vi har god erfarenhet av butiken Musikservice.

Våra tjänster: Tjänster
bottom of page